Intrebari Frecvente


MOMENTAN NU AM COMPUTER. POT SA AM SERVICIUL DUMNEAVOASTRA FARA SA AM UN COMPUTER?

Da, dar e posibil sa aveti nevoie initial de un computer pentru a seta serviciul nostru (in cazul in care sunt intampinate probleme la prima conectare Wireless).

ACCESUL LA SERVICIILE TV DEPINDE DE LOCATIE?

Nu.

Conditia care trebuie indeplinita in orice locatie este ca viteza conexiunii de internet sa fie de minim 3MB/s.
CUM POT CONTRACTA SERVICIILE GLOBAL CONNECT

Puteti folosi formularul de inregistrare disponibil aici sau prin telefon apeland numarul +1-877-686-8248

CUM POT COMANDA ECHIPAMENTUL DE RECEPTIE?

Puteti comanda echipamentul impreuna cu abonamentul preferat aici sau sunand la numarul de telefon +1-877-686-8248CARE SUNT CONDITIILE TEHNICE PENTRU FUNCTIONAREA CORESPUNZATOARE A ECHIPAMENTULUI DE RECEPTIE?

Pentru a primi serviciul de IPTV aveti nevoie de o viteza de download de cel putin 3 MB/s. Verificati cu providerul (FURNIZORUL) dumneavoastra de internet daca aveti sau nu viteza corespunzatoare inainte sa va abonati la serviciul nostru.

CUM AFLU CARE ESTE VITEZA CONEXIUNII MELE DE INTERNET?

Pentru a afla ce viteza de download aveti la internet puteti accesa un website care va poate oferi aceasta informatie. De exemplu www.speedtest.net.

IMI TREBUIE NEAPARAT UN ROUTER, SAU ESTE SUFFICIENT DOAR MODEMUL DE CABLU SAU DSL?

Routerul asigura distribuirea semnalului de internet catre mai multe dispozitive care au nevoie de conexiune la internet.

Companiile de internet livreaza de regula modemuri echipate si cu functie de router. Daca modemul dumneavoastra are mai multe porturi nu este necesar sa mai achizitionati un router intrucat acesta asigura si functia de router.

De asemenea daca aveti internet doar pentru receptionarea canalelor romanesti, nu aveti nevoie de un router. Dar daca aveti in casa un computer care este deja conectat la modem, atunci veti avea nevoie de un router prin care sa treaca semnalul de internet de la modem catre receiverul nostru.
PRIMESC MESAJUL "ACCESS DENIED"

Contul dumneavoastra nu este momentan autorizat, fie ca este vorba de accesul prin website sau de accesul de pe un echipament.

Va rugam sa sunati la 877-686-8248 iar unul din operatorii nostri va activa receiverul dumneavoastra.

CAND ACCESEZ UN POST TV, PRIMESC INAPOI IMAGINE NEAGRA.

Acest ecran se poate datora unor probleme de configurare din reteaua dumneavoastra de internet sau unor probleme cu unul din serverele Global Connect Network. Daca intampinati aceasta problema, sunati la orice ora la Serviciul Clienti – 877.686.8248 pentru a analiza cazul dumneavoastra.

PRIMESC MESAJUL "UNABLE TO ACCESS YOUR REQUESTED PAGE".

Acest mesaj indica fie o problema la server-ul nostru, fie o problema la conexiunea dumneavoastra de internet. In primul caz, tehnicianul care monitorizeaza functionarea serviciului, lucreaza la remedierea problemei. In al doilea caz, aveti o problema fie intre provider-ul de internet si modem, fie intre modem si router.